Osebni podatki in zasebnost

Kaj so piškotki?

Ta politika piškotkov pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, torej informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako te informacije uporabljamo, ter kako upravljati nastavitve piškotkov.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih kosov informacij. Shranjeni so na vaši napravi, ko se spletna stran naloži v vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletna stran pravilno deluje, jo naredijo bolj varno, omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo ter nam pomagajo razumeti, kako spletna stran deluje in analizirati, kaj deluje in kje je potrebno izboljšanje.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, tudi naša spletna stran uporablja piškotke prve in tretje strani za več namenov. Piškotki prve strani so večinoma potrebni, da spletna stran deluje pravilno, in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Tretje-stranske piškotke, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, predvsem uporabljamo za razumevanje, kako spletna stran deluje, kako interagirate z našo spletno stranjo, za zagotavljanje varnosti naših storitev, prikazovanje oglasov, ki so relevantni za vas, in v skupnem smislu za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ter pospešitev vaših prihodnjih interakcij z našo spletno stranjo.

Nastavitve piškotkov
Nastavitve piškotkov

Svoje nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na zgoraj navedeni gumb. To vam bo omogočilo, da se vrnete na obvestilo o soglasju za piškotke in spremenite svoje nastavitve ali takoj prekličete svoje soglasje.

Poleg tega različni brskalniki omogočajo različne načine za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletne strani. Nastavitve svojega brskalnika lahko spremenite, da blokirate/izbrišete piškotke. Spodaj so navedene povezave do dokumentov za podporo o tem, kako upravljati in izbrisati piškotke iz glavnih spletnih brskalnikov.

Posodobljeno: 01.11. 2023.

Pošlji povpraševanje

Pišite nam

Imate vprašanje?

Tukaj smo, da vam pomagamo na ob vsakem koraku. Imate vprašanje ali ste pripravljeni začeti nov projekt? Ne oklevajte in stopite v stik z nami. Ne glede na to, ali gre za hitro povpraševanje ali podrobno posvetovanje, je naša ekipa le sporočilo ali klic stran.

Telefon: +386 51 481 426

E-pošta: info@zidaj.si

Sledite nam:

    Zadeva *