Splošni pogoji uporabe

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje politiko podjetja Upravljanje nepremičnin in elektro inštalacije Robert Posavec s.p., Babno 26 A, Celje 3000, Slovenija, elektronski naslov: info@zidaj.si, telefon: 051 481 426, v zvezi z zbiranjem, uporabo in razkrivanjem vaših informacij, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran (https://zidaj.si) (v nadaljevanju “Storitev”). Z dostopom ali uporabo storitve soglašate z zbiranjem, uporabo in razkrivanjem vaših informacij v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. V kolikor tega ne soglašate prosimo ne uporabljajte spletnega mesta.

Pridržujemo si pravico do sprememb politike o zasebnosti brez predhodnega obvestila. Spremenjen pravilnik bo začel veljati 180 dni po objavi in vaš nadaljnji dostop ali uporaba Storitve po tem času bosta pomenila, da sprejemate spremenjen Pravilnik o zasebnosti. Zato priporočamo, da to stran redno pregledujete.

PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Storitev obdeluje naslednje informacije o vas:

 • Ime
 • Priimek
 • E-poštni naslov
 • Telefonska številka
KAKO UPORABLJAMO PODATKE

Podatke, ki jih zbiramo o vas, bomo uporabili za naslednje namene:

 • Promocije / marketing,
 • pomoč,
 • ciljno oglaševanje,
 • varnost spletne strani

Če želimo vaše podatke uporabiti za kateri koli drug namen, vas bomo prosili za soglasje in bomo vaše podatke uporabili šele, ko prejmemo vaše soglasje in nato samo za namen(e), za katere soglasje podelimo, razen če od nas zahteva, da storimo drugače pravo.

DELJENJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaših osebnih podatkov ne bomo prenesli nobeni tretji osebi brez vašega soglasja, razen v omejenih okoliščinah, kot je opisano spodaj:

 • Marketinški kanali
 • Analitika
 • Procesiranje podatkov

Od tretjih oseb zahtevamo, da osebne podatke, ki jim jih prenesemo, uporabljajo samo za namen, za katerega so bili preneseni, in jih ne hranijo dlje, kot je potrebno za izpolnitev navedenega namena.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi za naslednje: (1) zaradi ravnanja v skladu z veljavno zakonodajo, uredbo, sodno odredbo ali drugim pravnim postopkom; (2) za uveljavljanje vaših pogodb z nami, vključno s tem pravilnikom o zasebnosti; ali (3) za odgovor na trditve, da vaša uporaba storitve krši katere koli pravice tretjih oseb. Če se storitev ali naše podjetje združi ali pridobi z drugim podjetjem, bodo vaši podatki eno od sredstev, ki se prenesejo na novega lastnika.

ŽIVLJENSKA DOBA OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke bomo hranili pri nas od 90 dni do 2 let po tem, ko uporabniški računi ostanejo nedejavni, ali toliko časa, kolikor jih potrebujemo za izpolnjevanje namenov, za katere so bili zbrani, kot je podrobno opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Določene podatke bomo morda morali hraniti dlje časa, kot je vodenje evidenc/poročanje v skladu z veljavno zakonodajo ali iz drugih zakonitih razlogov, kot je uveljavljanje zakonskih pravic, preprečevanje goljufij itd. Preostali anonimni podatki in združeni podatki, ki vas ne identificirajo (neposredno ali posredno), se lahko hranijo za nedoločen čas.

VAŠE PRAVICE

Odvisno od veljavne zakonodaje imate morda pravico do dostopa in popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov ali prejemanja kopije vaših osebnih podatkov, omejitve ali nasprotovanja aktivni obdelavi vaših podatkov, prosite, da delimo (prenesemo) vaše osebne podatke. podatke drugemu subjektu, preklic kakršnega koli soglasja, ki ste nam ga dali za obdelavo vaših podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri zakonskem organu in druge pravice, ki so lahko pomembne v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na info@zidaj.si.

Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo. Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov ali prekličete soglasje za obdelavo le-teh za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bili vaši podatki potrebni.

PIŠKOTKI

Če želite izvedeti več kako uporabljamo piškotke, lahko to storite na naslednji povezavi Politika piškotkov

VARNOST

Varnost vaših podatkov je za nas pomembna in uporabili bomo razumne varnostne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo ali nepooblaščeno spremembo vaših podatkov pod našim nadzorom. Vendar pa glede na inherentna tveganja ne moremo zagotoviti absolutne varnosti in posledično ne moremo zagotoviti ali jamčiti za varnost vseh informacij, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

UPORABA TRETJIH SISTEMOV IN VAŠI PODATKI

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Ta pravilnik o zasebnosti ne obravnava pravilnika o zasebnosti in drugih praks tretjih oseb, vključno s katero koli tretjo osebo, ki upravlja katero koli spletno mesto ali storitev, ki je lahko dostopna prek povezave v storitvi. Močno vam svetujemo, da pregledate politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora in ne prevzemamo odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerih koli spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

SKRBNIK VAŠIH PODATKOV

V primeru vprašanje se prosimo obrnite na info@zidaj.si.

Posodobljeno: 01. 11. 2023.

Pošlji povpraševanje

Pišite nam

Imate vprašanje?

Tukaj smo, da vam pomagamo na ob vsakem koraku. Imate vprašanje ali ste pripravljeni začeti nov projekt? Ne oklevajte in stopite v stik z nami. Ne glede na to, ali gre za hitro povpraševanje ali podrobno posvetovanje, je naša ekipa le sporočilo ali klic stran.

Telefon: +386 51 481 426

E-pošta: info@zidaj.si

Sledite nam:

  Zadeva *